Архів новин за 31 Травня 2018

19:05
Волинь – аграрний край. Проте, не у всіх селах є підприємливі роботодавці. Відтак, селяни змушені самоорганізовуватися та бути самозайнятими. Волинським селянам це вдається. Люди працюють в особистих селянських господарствах сімейного типу та фермерських господарствах.
18:05
Рожищенська міська рада повідомляє, що фізичні особи, в домогосподарствах яких народився молодняк великої рогатої худоби, мають право на отримання державної дотації за його утримання та збереження до певного віку ( від 1-го до 13-ти місяців).
17:05
Український бізнес таки переходить на європейські ринки. Підприємці шукають і знаходять ніші, знаходять продукти, які мають попит.  У свою чергу, Європейський Союз зацікавлений в розвитку малого і середнього бізнесу та створенні робочих місць.
17:05
Боратинська громада хоче розробити свою систему збору роздільного сміття, яка приноситиме дохід ОТГ.
17:05
Укртелеком підвищує вартість тарифних планів Домашній базовий, Загальний базовий і Домашній безлімітний на 8,2-11,2% (на 6 грн з ПДВ).
16:05
Луцькі комунальники планують значно підняти тарифи на водопостачання та водовідведення.
16:05
Перинтальному центру в Луцьку купили обладнання на 10 мільйонів гривень
16:05
Фахівці відділу оперативного реагування управління протидії митним правопорушенням Волинської митниці спільно з правоохоронними органами викрили волинського підприємця, який протизаконно намагався експортувати дрова в Євросоюз.
15:05
За 5 місяців 2018 року на підприємствах Волинської області смертельно травмовано 4 працівника, за аналогічний період минулого року трапилося також 4 нещасних випадки зі смертельним наслідком.
14:05
На замовлення Гнідавського цукрового заводу Волинська філія державної установи «Інституту охорони ґрунтів України» розроблені методичні рекомендації  застосування мелясної барди у рослинництві сільськогосподарських підприємств.
14:05
Про захист прав споживачів та діяльність Держпродспоживслужби у Волинській області йшлося на засіданні круглого столу, який проходив у приміщенні Нововолинської міської ради.
13:05
У Ковелі завершується будівництво літньої естради. Об’єкт мають здати в середині червня. 
13:05
У Ковелі відкрили новий сучасний автозаправний комплекс UPG, його збудували менше як за півроку.
12:05
Депутат Волиньради Юрій Ройко пропонує звернуся до Президента України, Президента та НКРЕКП аби відмінити норму щодо обов'язкового встановлення лічильників газу із дистанційними передавачами показників для підприємців які споживають менше 5 тис метрів кубічних газу.
12:05
Монополіст залізничних перевезень – компанія Укрзалізниця 30 травня підвищила ціни на залізничні квитки на 12%.
11:05
Через несприятливу цінову ситуацію аграрії змушені значно зменшувати посіви цукрового буряку.
11:05
У Рівненській області 27 травня в особистому підсобному господарстві  зареєстрували захворювання та загибель свиней.
10:05
У Волинської обласної спілки споживчих товариств забрали земельну ділянку, на якій розташований ринок «Завокзальний», що на вулиці Карпенка-Карого, 1.
09:05
Літній сезон «Школи свідомого громадянина» із публічною лекцією відкриватиме Олена Палагута – топ-менеджер групи компаній «Континіум».
09:05
У вівторок, 29 травня, директор департаменту агропромислового розвитку Юрій Горбенкота начальник управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції Юрій Кресак з робочим візитом працювали у Камінь-Каширському районі.
25/04/2024 Середа
24.04.2024