Фермери зможуть отримати кредити без застави

20 Лютого 2018, 15:49
2347

Через відмову банківських установ у кредитуванні, селяни не можуть сповна скористатися програмами підтримки агропромислового комплексу області та отримати додаткові ресурси для розвитку.

У середу,14 лютого, директор департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА  Юрій Горбенко провів робочу зустріч із представниками ПАТ «Креді Агріколь Банк» Андрієм Кремським та Сергієм Заворотько. На заході також були присутні заступник директора департаменту Людмила Петриканин і начальник відділу обліку та фінансів-головний бухгалтер Алла Кравчук.

Представники банку розповіли, що завдяки продукту «Агросвобода», що пропонує Креді Агріколь Банк, мешканці села можуть взяти кредит готівкою до 300000 грн. на будь-які цілі без застави та поручителів. Кредит надається на термін від 1-го місяця до 5-ти років. На сайті банку можна розрахувати кредитний калькулятор та залишити заявку на отримання кредиту.

Юрій Горбенко акцентував на потребі одноосібників та фермерів у такому кредитуванню, адже це дасть змогу скористатися програмами пільгового кредитування за рахунок коштів обласного бюджету. Враховуючи це, очільник головного аграрного відомства області запросив представників банку розповісти про свій продукт агровиробникам в рамках семінарів та навчань, що організовує департамент АПР.

 Довідково: Credit Agricole Bank- сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки і однією з найбільших банківських груп Європи.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024