Луцьке підприємство отримало сертифікат міжнагродного екологічного аудиту

08 Березня 2018, 00:11
2125

У листопаді на заводі «Кромберг енд Шуберт Україна Лу» відбувся сертифікаційний аудит на відповідність системи екологічного менеджменту міжнародним нормам законодавства.

Повідомляє сайт підприємства.

Аудит проводився згідно нового стандарту Environment Management System ISO 14001:2015, який лише віднедавна починає втілюватися у європейських компаніях.


 

Начальник служби охорони праці підприємства Оксана Киричук розповідає:

– Серед всіх заводів компанії «Кромберг енд Шуберт» першим пройшов аудит згідно нового стандарту завод у Дубаї. Луцьк був другим. В Україні є лише кілька підприємств, котрі пройшли сертифікаційний аудит згідно нових вимог. На Волині ми поки єдині.

Проводила аудит міжнародна компанія DQS Group, у складі команди аудиторів були представники як Німеччини, так і України, це забезпечило ретельну перевірку на відповідність міжнародним стандартам та деклараціям, а також нормам українського законодавства у сфері екології.


 

Дуже ретельно перевіряли впливи компанії на навколишнє природнє середовище усіх процесів, починаючи від вибору та прийому сировини, виготовлення та перевезення готової продукції, екологічними методами утилізації усіх видів відходів, закінчуючи відповідальністю екологічним вимогам продукту у клієнта.

«Ми підтвердили статус підприємства, яке дбає про екологічну безпеку на усіх рівнях життєвого циклу виготовлення кабельних мереж, а також довели, що екологічний вектор компанії – це безпека праці кожного, хто тут працює та відповідальність бізнесу за збереження довкілля.», – каже Оксана Киричук.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024