Реорганізація служб зайнятості на Волині триває

29 Березня 2018, 13:10
1484

На Волині продовжується процес реорганізації Державної служби зайнятості – базові центри зайнятості перетворюють із адміністративних установ у сервісні майданчики з надання широкого спектру послуг через приєднання до регіонального центру зайнятості в статусі філій.

Про це стало відомо під час засідання обласного координаційного комітету сприяння зайнятості у Волинській облраді в середу, 28 березня.

Директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк наголосив, що Волинь є лідером із реформування служби, оскільки в регіоні вже утворено 11 філій, і ще п'ять – у процесі реорганізації. «На черзі – останній етап, а саме – затвердження штатної структури Міністерством соціальної політики України», – наголосив Романюк.

Окрім того, заплановано залишити дві юридичні особи – Луцький міський та Ковельський міськрайонні центри зайнятості. Жодного скорочення не відбудеться.

Загалом же, процес реорганізації націлений на оптимізацію роботи адміністрування на місцях у зв’язку з ліквідацією юридичних осіб, – повідомили у відділі інформаційної політики Волинської облдержадміністрації.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024