Обрали перше підприємство, яке ремонтуватиме амбулаторії за гроші Світового банку

11 Квітня 2018, 12:49
Обрали перше підприємство, яке ремонтуватиме амбулаторії за гроші Світового банку 2445
Обрали перше підприємство, яке ремонтуватиме амбулаторії за гроші Світового банку

В області у рамках реалізації проекту  по вдосконаленню медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу підписали першу угоду із волинським підприємством.

Переможцем закупівлі NCB-W-6.1.1.2/5 «Реконструкція та капітальний ремонт приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, 19 об’єктів (1 фаза. Повторна закупівля)» стало волинське підприємство ТОВ «Шинака-Україна.

Відповідно до документів, ТОВ «Шинака-Україна» візьметься за роботу на чотирьох об’єктах: у амбулаторіях, які запрацюють у Лаврові та Піддубцях Луцького району, та у приміщеннях за адресами вулиця Бенделіані, 7 і вулиця Рівненська, 119-а у місті Луцьку.

Роботи мають бути виконані упродовж шести місяців. Їхня загальна вартість – понад 12 мільйонів гривень.

ТОВ «Шинака-Україна» візьметься за роботу на чотирьох об’єктах:
ТОВ «Шинака-Україна» візьметься за роботу на чотирьох об’єктах:

 

Наразі це – перша угода компоненту «Ремонт і реконструкція амбулаторій загальної практики-сімейної медицини». Усі інші тендери хоча й відбулися, однак документи з тих чи інших причин не були підписані. По-перше, у торгах взяли участь підприємства, які, як з’ясувалося після перевірки, не відповідали кваліфікаційним вимогам банку, тож їхні пропозиції відхилили. А по-друге, деякі договори не підписані у зв’язку з відмовою від наданих акцептів таких підрядників, як ТзОВ «ЖИТЛОБУД-2» та ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536». Тож комісія з відбору припинила тендерні процеси за цими закупівлями.

Нині триває підготовка документів для проведення повторної закупівлі для об'єктів першої фази та закупівлі робіт для об’єктів другої фази будівництва в рамках Субпроекту Проекту World Bank Ukraine «Поліпшення охорони здоров'я на службі в людей».

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024