На Володимир-Волинській птахофабриці запустили еко-бренд курятини без антибіотиків та стимуляторів росту

12 Квітня 2018, 12:49
На Володимир-Волинській птахофабриці вирощують курей без антибіотиків та стимуляторів росту 7296
На Володимир-Волинській птахофабриці вирощують курей без антибіотиків та стимуляторів росту

Група компаній OPENMIND запустила на українському ринку новий бренд «Епікур» – куряче м'ясо без антибіотиків та стимуляторів росту.

Продажі стартували наприкінці грудня минулого року. У найближчих планах компанії – помістити продукцію бренду на полиці найбільших рітейлерів України в ціновому сегменті середній плюс.

Новий бренд «Епікур» – це здорова курка без антибіотиків та інших стимуляторів росту. Її вирощують на Володимир-Волинській птахофабриці, яка розташована в екологічно чистому регіоні країни та є одним з найбільших виробників курятини в Україні. Технологія вирощування без антибіотиків і стимуляції росту потребує високого рівня біобезпеки та суворого дотримання гігієни. Це ускладнює виробництво та впливає на вартість продукції. Тому ціна курятини «Епікур» в середньому на 20% вища за вартість звичайного курячого м'яса. Водночас, найдорожчим м'ясом птиці все ще є індичатина. А це значить, «Епікур» пропонує новий за якістю продукт – максимально корисний і доступний.

Шлях продукту від птахофабрики до полиці супермаркету займає добу, а свіжість гарантується найсучаснішою упаковкою у світі – бар'єрним лотком зі щільною верхньою плівкою. Перша партія потрапила на полиці магазинів мережі «Фуршет» наприкінці грудня, і невдовзі бренд з'явився в мережах «Ашан», «Мегамаркет» і багатьох точках продажів у Центральній, Західній та Східній частинах України. До кінця березня бренд «Епікур» був представлений у більш ніж 100 супермаркетах України, і це тільки початок. 

«Вирощування курки без антибіотиків, стимуляторів росту, з дотриманням повної біобезпеки досягається суворим контролем на всіх етапах виробництва. При вирощуванні зернових кормів обов'язкові регулярні лабораторні дослідження вхідної сировини на наявність мікотоксинів та інших шкідливих бактерій. Щоб гарантувати відсутність антибіотиків, на виході продукцію додатково досліджують у незалежній лабораторії. Важливим плюсом загальної концепції екологічності є вторинна переробка відходів виробництва, які йдуть на енергетичні потреби фабрики і не забруднюють довкілля», – говорить Аліна Сич, генеральний директор Володимир-Волинської птахофабрики.

Додаткове фінансування від Safedam дало змогу використовувати у виробництві найпрогресивніші технології та інноваційне обладнання. Компанія OPENMIND продовжує модернізувати виробництво птахофабрики й розвивати бренд «Епікур».

«Західні компанії дуже обережні щодо інвестицій в Україну. Ми змогли довести, що попит на категорію корисного курячого м'яса зростає – і в бренду «Епікур» великі перспективи й амбіції мати провідні позиції. Ми вкладаємо в нашу справу дуже багато праці, сил і ентузіазму, щоб відповідати тій планці, яку самі собі встановили. Але головна наша перевага – навіть не матеріальні ресурси, а переконаність в істинній цінності нашої справи. Ми виключаємо будь-які компроміси з совістю й готові відповідати за результат. Адже основний драйвер і мотиватор процесу – ідея створити здоровий, корисний і безпечний для всієї родини продукт – куряче м'ясо, в якому немає шкідливих речовин, антибіотиків, усього того, що кожен з нас ні за що б не дав своїй дитині. Ця ідея, цей перфекціонізм присутні в усьому: від нашої місії до організації процесу. І ця ідея – робити людей здоровими, а значить, щасливими», – коментує CEO групи компаній OPENMIND Олексій Коваленко.

Довідково:

ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» – один з найбільших виробників курячого м'яса в Україні. До інфраструктури фабрики входять 100 пташників, розташованих на 11 майданчиках з вирощування птиці, власний забійний цех, комбікормовий завод і сільгосппідприємство. Має 6 філій: у Володимирі-Волинському, Львові, Києві, Вінниці, Житомирі, Харкові.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024