Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
БІЗНЕС.РАЙОН
Українські виробники додають у продукти небезпечні добавки, - експерт
Українські виробники додають у продукти небезпечні добавки, - експерт

Українські виробники додають у продукти небезпечні добавки, - експерт

09:32 13.04.2018
64

Висока конкуренція «змушує» вітчизняних виробників харчової продукції виробляти продукти з небезпечними добавками.

Перш за все, це стосується виробників молочної та м’ясної продукції, – пише «Агро-Центр».

Про це повідомив генеральний директор Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

Висока конкуренція «змушує» вітчизняних виробників харчової продукції виробляти продукти з небезпечними добавками, причому ми говоримо про всі продукти без винятку, зазначив експерт.

«Наприклад, в м’ясі це можуть бути антибіотики. Якщо говорити про молочні продукти, то тепер стало дуже поширеним явищем додавати туди технічний жир», – пояснив аналітик.

Олексій Дорошенко додав, що зрозуміти, що це за технічні жири, не можна, оскільки для того, щоб провести дослідження цієї добавки, потрібно витратити десятки тисяч гривень. Далеко не кожному споживачеві це по кишені.

Аналітик упевнений, коли почнуть накладатися штрафи на недобросовісних виробників, продукти харчування в нашій країні стануть безпечнішими і якіснішими.

Коментарі
26 квітня
Вчора
24.04.2018
23.04.2018
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин