У Луцьку рукодільниць вчили, як хоббі перетворити у бізнес

16 Квітня 2018, 13:47
У Луцьку рукодільниць вчили, як хоббі перетворити у бізнес 1542
У Луцьку рукодільниць вчили, як хоббі перетворити у бізнес

У Луцьку відбувся захід «Хенд мейд від самозайнятості до бізнесу», який проводили у конференц-залі Палацу культури.

Про це інформують у Волинськийому регіональному центрі зайнятості

Учасниками стали автори рукотворної продукції міста Луцька, які бажають дізнатися нові способи збуту готової продукції, представлення себе та продажу власних виробів в Інтернет-мережах та можливості започаткувати власну справу в цій сфері.

Під час лекції слухачі отримали інформацію, як писати бізнес-план  для відкриття індивідуального творчого бізнесу від майстрині та підприємиці Валентини Смик, яка має власну дизайн-студію «Лавка рукоділля» у місті Павлоград. Учасники почули дієві рекомендації для тих майстрів-початківців, які  окрім торгівлі на традиційних ярмарках та виставках, прагнуть навчитися продажу своїх виробів для широкого кола споживачів.

Окремо лектор розповіла про суто практичні речі, з якими пов’язаний бізнес на будь-якій платформі – підготовка бізнес-плану, підрахунок прибутку, а також взаємодія з іншими виробниками товарів хенд мейду. Акцентувала увагу слухачів на сучасному позиціонуванні виробів українських майстрів у світі та перспективи розвитку ринку збуту.

Також майстринь ознайомили з можливостями започаткування підприємницької діяльності за сприяння служби зайнятості та подальшим супроводом підприємців.

На завершення хендмейдер дала настанови присутнім:

«Ви можете зробити своє улюблене заняття справою життя, започаткувавши власну справу. Є безліч способів вчитися і удосконалюватися –  це майстер-класи, інформація в Інтернеті, спеціальна література, а також, досвід наших мам та бабусь. Шукайте себе у творчості, розвивайтеся, отримуйте задоволення від своєї роботи, реалізовуйте свої творчі здібності та ідеї у бізнесі».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024