Для ремонту доріг у Ковелі використовують економічно вигідну техніку

19 Квітня 2018, 12:29
Для ремонту доріг у Ковелі використовують економічно вигідну техніку 1541
Для ремонту доріг у Ковелі використовують економічно вигідну техніку

Враховуючи сприятливі погодні умови, у Ковелі активно ведуться планові роботи з ремонту дорожнього покриття. 

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

У приватному секторі, де раніше було лише ґрунтове покриття, здійснено роботи з виправлення профілю грейдером з підсипкою гравійно-щебеневої суміші та ущільнення дорожнім катком. Зокрема це було зроблено на вулицях: Чигиринської, Братуня, Костомарова, Воїнів-інтернаціоналістів, Патріарха Мстислава, Батуринської, Богдана Хмельницького, Шишкіна, Північної, Крилова, частково Івана Миколайчука.


 

Триває підготовка до поточного ремонту в районі вулиці Черняховського.

Для ремонту асфальтованих шляхів з інтенсивним рухом автотранспорту, то тут комунальники вирішили використати спеціальну новітню машину для ямкового ремонту струменевим методом.

Як зазначає начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук, він є економічно вигідним та продуктивним. Його використовують для асфальтобетонного покриття, в тому числі і для ліквідації вибоїн, незначних просідань, проломів та тріщин. Завдяки тому, що при виконанні ремонту достатньо задіяти таку одиницю техніки, то є можливість оперативно виконати великий об’єм робіт.


 

 

Окрім цього, завдяки електронному контролю за дозуванням компонентів вплив людського фактору суттєво знижено. А використання сучасних матеріалів дозволяє отримувати стабільно високу якість відремонтованої ділянки покриття.

Сьогодні спеціальна техніка працює на вулицях: Володимирській, Грушевського, Сагайдачного, Міцкевича, Івасюка, Шевченка, Незалежності.

Цьогоріч на поточний ремонт дорожнього покриття буде спрямовано дев’ять мільйонів гривень з міського бюджету. 

 






Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024