«Модерн-Експо» взяв участь у міжнародній виставці в Дубаї

20 Квітня 2018, 15:19
3223

Волинська компанія Modern-Expo Group вперше взяла участь у міжнародній виставці Seamless-2018, де показала комплексні рішення для ритейлу.

Seamless-2018 проходила в дубайському міжнародному виставковому та конференц-центрі в ОАЕ та зібрала найкращі рішення для різних галузей: мобільного банкінгу (Fintech), безготівкових платежів (Рayments), електронної комерції (e—commerce) та ритейлу, – повідомили на сайті компанії.

SONY DSC

SONY DSC

Більше ніж 300 спікерів та понад 350 експонентів, 10 000 відвідувачів з усього світу побували на найяскравішій світовій виставці.

На стенді, площею понад 90 квадратних метрів, компанія продемонструвала свої нові ідеї, захоплюючі інновації та передові технології. Відвідувачів вразили якість, дизайн та функціональні особливості нових торгових стелажів та пристінні холодильні вітрини.

rsz_303

SONY DSC

Для того, щоб ритейлери швидше та ефективніше адаптувалися до змін у світі, що стрімко змінюється, Modern-Expo Group пропонує рішення, які уже сьогодні формують магазини майбутнього. Так, на виставці компанія продемонструвала касисамообслуговування , POS-термінали та поштомати, які останнім часом особливо популярні. Наприклад, Modern-Expo разом зі своїм інноваційним партнером, компанією OMNIC, розробила новий поштомат FreshBox з охолоджувальними комірками.

rsz_dsc02692

Виставка Seamless-2018 стала надзвичайно важливою подією для Modern-Expo, оскільки компанія здійснює проекти на Близькому Сході та в Північній Африці. Один із них – відкриття великого гіпермаркету для AJMAN COOP в місті AJMAN.

SONY DSC

SONY DSC

Як глобальний виробник та постачальник комплексних рішень для ритейлу, Modern-Expo Group швидко реагує на ринкові зміни, де сучасний покупець шукає не лише товар, але й нову атмосферу, емоцію. Тож на конференції, яка проходила в межах виставки, співвласник Modern-Expo Group Богдан Лукасік виступив із темою «Нове життя ритейлу: оснащення магазину майбутнього». Сучасний покупець сьогодні той, хто змінює роздріб, отже, індустрія має бути готовою до впровадження нових тенденцій, щоб вони були ефективними та відповідали очікуванням.

Modern-Expo Group — міжнародний холдинг, провідний виробник і постачальник комплексних рішень для ритейлу. Компанія працює в Польщі, Росії, Німеччині, Франції, Україні, ОАЕ, Великобританії, Білорусі; має виробничі потужності понад 112 000 квадратних метрів і налічує понад 3000 працівників.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024