Понад 500 працівників Modern-Eхро Group вийшли на толоку

23 Квітня 2018, 14:07
Понад 500 працвників Modern-Eхро Group вийшли на толоку 2232
Понад 500 працвників Modern-Eхро Group вийшли на толоку

Прекрасна погода і настрій в дусі Go Modern, що означає – «Жити! Творити! Перемагати!» — супроводжували  четверту толоку,  яку компанія Modern-Eхро Group  провела в парку імені 900-річчя Луцька.

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Прибирати площу у 18 га  вийшли понад  500 працівників офісу та виробництва. Допомагати батькам у поважній справі виявили бажання понад сто дітей!  Організували толоку цього дня колеги й іншого виробничого майданчика  —  заводу Modern-Eхро у Вітебську (Білорусь).

Прибирати площу у 18 га  вийшли понад  500 працівників офісу та виробництва.
Прибирати площу у 18 га вийшли понад 500 працівників офісу та виробництва.

 

«Ми синхронізовуємось з нашими колегами з  фронт-офісів, об`єднуємось навіть на відстані довкола єдиної цілі – змінювати світ на краще у всьому, де б не були, за що б не бралися, — прокоментував подію Петро Пилипюк, генеральний директор Modern-Eхро Group. –  У масштабах України вихід такої кількості однодумців на толоку – це подія! Сьогодні ми віддали себе місту, і це гарна традиція   Сьогодні з нами наші діти, — вони бачать найкращий приклад, своїх батьків у роботі. Посильно допомагаючи їм, вони вчаться найважливішому: зона комфорту не закінчується лише твоєю домівкою. Чисто має бути у твоєму під`їзді,  у дворі, в місті та країні. І цей день вони запам`ятають як приклад того, яким має бути життя:  злагодженим, з однодумцями, з відповідальністю за всі свої кроки. Адже життя в стилі Go Modern – це кожен день, в якому ми маємо ставати кращою версією самих себе!».

 

Усіх найпрацьовитіших – і дорослих, і малих по завершенню роботи пригощав обідом
Усіх найпрацьовитіших – і дорослих, і малих по завершенню роботи пригощав обідом

 

Усіх найпрацьовитіших – і дорослих, і малих по завершенню роботи пригощав обідом департамент гостинності компанії Modern-Eхро. Group. А діти ж, крім частування і солодкого подарунка, отримали на згадку про цей день  фірмову листівку-подяку з таким надихаючим текстом :

«Ти став частиною команди компанії Модерн-Експо та учасником весняної толоки 2018! Щиро дякуємо тобі за допомогу і турботу про навколишнє середовище, за створення затишку та краси на території парку нашого міста! Мodern-Eхро! Go Modern!»

отримали на згадку про цей день  фірмову листівку-подяку з таким надихаючим текстом
отримали на згадку про цей день фірмову листівку-подяку з таким надихаючим текстом


Усіх найпрацьовитіших – і дорослих, і малих по завершенню роботи пригощав обідом
Усіх найпрацьовитіших – і дорослих, і малих по завершенню роботи пригощав обідом

 

Коментарі
23 Квітня 2018, 21:18
хата пилипюка знаходиться поруч, то чому б не догодити шефу
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024