«Нова Пошта» відкриває склад для посилок на Волинь

24 Квітня 2018, 10:28
5199

Компанія "Нова Пошта", яка є лідером експрес-доставки в Україні, в партнерстві з приватними співінвесторами реалізує проект будівництва нового логістичного терміналу класу "А" площею 3,2 тис. кв. м в Червонограді (Львівська область).

"Компанія" Нова Пошта "надала нам всі технічні завдання і вимоги (до об'єкта), відповідно до яких ми спроектували об'єкт і будуємо. Далі будемо здавати приміщення" Нової поштою "в оренду. Уже ведуться ремонтні роботи всередині складу. Думаю, через два -три місяці об'єкт буде зданий в експлуатацію ", - цитує керівника та співінвестора проекту Назарія Білобрана "Інтерфакс-Україна".

Із його слів, новий склад "Нової пошти", зокрема, розміститься на двох ділянках площею 0,8 га (0,5 + 0,3) на вул.Коперника, 1 і 1-б в Червонограді.

Замовником будівництва виступає ТОВ "Ок Ест-інвест", підрядником - ТОВ "Регіональні будівельні технології".

"Логістичний термінал буде розрахований на перевантаження товару. Там також буде відділення" Нової поштою ", клієнтська зона. Це буде третій склад компанії у Львівській області, який буде покривати північну частину і, напевно, частина Волинської області. Всі роботи по спорудженню об'єкту здійснює місцевий бізнес, податки будуть сплачуватися до бюджету міста ", - додав Н.Білобран.

Зі слів Білобрана, даний об'єкт стане другим логістичним терміналом, реалізованим для "Нової поштою": у 2017 році був побудований аналогічний проект в Стрию (Львівська обл.).

Компанія планує будувати нові термінали в партнерстві з девелоперами.

"У цьому році" Нова Пошта "будує Хмельницький термінал, під який ЄБРР виділив кредит. Решта термінали будемо будувати в партнерстві з девелоперами, зокрема, вже почали будувати у Львівській області і зараз в процесі переговорів з девелоперами по Харкову", - відзначили у компанії.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024