В Устилузькій ОТГ обговорили особливості написання та фінансування проектів

24 Квітня 2018, 18:07
1036

Написання та реалізація проектів, проблеми, які виникають під час фінансування, співпраця з місцевою радою – основні питання, які днями обговорювали під час зустрічі Голови Волинського ресурсного центру розвитку місцевої демократії Ірини Гайдучик з жителями Устилузької міської об’єднаної територіальної громади.

Серед присутніх і ті жителі, які уже мали досвід у написанні проектів та бажаючі отримати кошти на втілення своїх ідей, про це інформує прес-служба центру зайнятості.

Незабаром у селах, розташованих на території громади, стартує пісенний конкурс «Голос громади»,  проект якого розробила молодіжна організація  «УМО», отримавши на його реалізацію грант у розмірі майже 20 тисяч гривень.

Наразі, тривають роботи і з облаштування штучного футбольного поля у селі Микитичі, а от проект будівництва зупинок у селі Рогожани вже реалізовано. Для підтримання там чистоти, проведення підсобних робіт при укладенні штучного поля та допомоги з пісенним конкурсом Наталія Уколова запропонувала голові громади  Віктору Поліщуку залучити безробітних осіб. Варто зазначити, що у 2018-му році в  Устилузькій ОТГ планують використати 10 тисяч грн на організацію громадських робіт. Також директор центру зайнятості наголосила, що за умови залучення осіб, що перебувають на обліку в центрі зайнятості, до написання даних проектів, можливе надання одноразової допомоги по безробіттю.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Юлія Іщук зустрілася з директором Центру надання адміністративних послуг Устилузької ОТГ Олегом Василенком та розповіла про впровадження електронного сервісу, а саме створення «Електронного кабінету роботодавця»,  що дозволить слідкувати за актуальними реквізитами підприємства, станом укомплектування заявлених вакансій, кількістю направлених центром зайнятості претендентів на роботу, договори на організацію громадських робіт, працевлаштування після професійного навчання, та зробити добір працівників шляхом перегляду резюме.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024