Ківерці: на Укрзалізниці проводитимуть екскурсії для безробітних

24 Квітня 2018, 17:34
1792

З метою налагодження партнерських стосунків щодо задоволення кадрових потреб виробничого підрозділу регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця», 23 квітня, працівники Ківерцівської районної філії  провели  робочу зустріч з представником відділу кадрів «Ківерцівської дистанції колії» Катериною Дудинець.

Провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Ківерцівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Тетяна Красівова розповіла про послуги, які надає служба зайнятості: можливість  професійного навчання безробітних на замовлення роботодавця під конкретні робочі місця як у навчальних закладах, так і, безпосередньо, на виробництві,  організація ярмарок та міні-ярмарок вакансій.

Фахівець з профорієнтації Любов Мартинюк звернула увагу присутніх на можливість проведення  професіографічних екскурсій, які допоможуть шукачам роботи ознайомитися з професією у реальних умовах, поспілкуватися із працівниками. Обговорили і перспективу проведення спільних профорієнтаційних заходів для учнівської молоді, аби формувати у старшокласників свідомий професійний вибір.

За результатами проведеної зустрічі узгоджено план співпраці та проведення заходів до кінця 2018 року між Ківерцівською філією та підрозділом ВСП «Ківерцівської дистанціяї колії», які сприятимуть підбору кваліфікованих кадрів з числа зареєстрованих безробітних та  підготовці майбутніх працівників серед учнівської молоді.

Л.Мартинюк, провідний фахівець з профорієнтації Ківерцівської філії ВОЦЗ

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024