На Волині підприємець отримав в оренду 3 гектари лісу на 25 років

24 Квітня 2018, 16:55
4827

На Волині підприємцеві надали в постійне платне користування на 25 років лісову ділянку площею три гектара поблизу Боголюб для забезпечення масового відпочинку й оздоровлення громадян.

Про це сказано у розпорядженні голови Волинської ОДА Олександра Савченка від 23 квітня 2018 року.

Так, у лютому цього року громадянин Верещак Б.А. звернувся до ОДА з проханням виділити у довгострокове тимчасове платне користування терміном на 25 років без лісову ділянку, яка перебуває у постійному користуванні ДП «Ківерцівське лісове господарство» та розташована у кварталі 9 Боголюбського лісництва Ківерцівського району.

Наприкінці березня Верещак отримав погодження Державного агентства лісових ресурсів України.

Основне призначення лісової ділянки − для використання з метою культурно-оздоровчих, рекреаційних цілей та забезпечення масового відпочинку й оздоровлення громадян.

Ймовірно, орендатором ділянки є Верещак Богдан Андрійович – один із засновників обслуговуючого кооперативу «Заозерне». Кооператив зареєстрований у місті Луцьку. Розмір статутного капіталу – 0 гривень.

Основні види діяльності: комплексне обслуговування об'єктів (основний); інші види діяльності із прибирання; надання інших допоміжних комерційних послуг, н. в. і. у.; організування інших видів відпочинку та розваг; розподілення електроенергії; забір, очищення та постачання води; каналізація, відведення й очищення стічних вод.

Право користування лісом оформлять відповідним договором між Верещаком та ДП «Ківерцівське лісове господарство» та зареєструють в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024