У Луцьку «горів» нічний клуб «Опера»

25 Квітня 2018, 11:26
2440

У Луцьку на проспекті Волі у торгово-розважальному центрі «Гранд-Волинь» пройшли тактико-спеціальні навчання з гасіння пожежі та рятування людей за участю усіх пожежно-рятувальних підрозділів Луцького гарнізону управління ДСНС у Волинській області.

За легендою, пожежа виникла на п'ятому поверсі 8-поверхової будівлі в приміщенні нічного клубу, під час якої одна людина отримала травми і не змогла самостійно покинути приміщення, повідомляють в Управління ДСНС у Волинській області


 

Під час навчань перевірені та відпрацьовані першочергові дії адміністрації та працівників охорони закладу з організації евакуації відвідувачів з будівлі та гасіння займання первинними засобами пожежогасіння.

Ліквідація умовної пожежі, евакуація та рятування людей в приміщенні із складним плануванням, здійснювалось 5-ма ланками газодимозахисної служби. Для оперативного проникнення до осередку пожежі і надання допомоги потерпілим, рятувальники встановлювали пожежну автодрабину та колінчастий підйомник.


 

«Сьогодні відпрацьовувались дії як пожежно-рятувальних підрозділів так і працівників об’єкту з евакуації людей, гасінню пожеж на початковій стадії і подальшому розвитку пожежі. У разі виникнення реальної загрози вогню сподіваємося на такі ж чіткі дії усіх», – зазначив керівник навчань, заступник начальника Управління ДСНС у Волинській області полковник служби цивільного захисту Віктор Милостивий.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024