Рожище: з нелегальної заправки намагалися «перекачати» дизпаливо

27 Квітня 2018, 12:25
1045

У ніч на 27 квітня невідомі особи намагалися «перекачати» дизпаливо з нелегальної АЗС.

Про це повідомили Район.Рожище представники ГФ «Варта Громади».

Нагадаємо, 26 квітня «вартівці» спільно з активістами Національного Корпусу виявили та «прикрили» в Рожищі діяльність нелегальної автозаправної станції, яка реалізовувала дизпаливо сумнівного походження.

Нелегальна АЗС «працювала» на вулиці Марії Заньковецької. У той же день слідчо-оперативна група Рожищенської поліції опитала заявників та свідків й опечатала заправну станцію, маючи надію, що два замки ніхто не зірве та не вчинятиме неправомірні дії.

Але не так сталося, як гадалося. В ніч на 27 квітня, представники ГФ «Варта Громади», здійснюючи патрулювання містом, побачили, що до нелегальної АЗС під'їхало кілька машин, а світло на території - вимкнули. «Вартівці» викликали поліцію. І, як виявилося, не даремно. Невідомі особи підїхавши до нелегальної АЗС, зірвали замки, та встигли перекачати у цистерну, яка була замаскована в прицепі фури, більше, як 900 літрів дизпалива.

За словами представників ГФ «Варта Громади», поліція затримала осіб, а автотранспорт забрала на штрафмайданчик.

На жаль, в поліції не коментують дану ситуацію. А начальник Рожищенського відділу Маневицької місцевої прокуратури Андрій Стасюк лише зазначив, що «спроба була, але вона попереджена».


















 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024