В Іваничівській райраді нема грошей на папір і пальне

02 Травня 2018, 13:39
1371

На ремонт картриджів, папір і пальне для службового автомобіля у Іваничівській районній раді не вистачає коштів.

Про е пише видання БУГ

Про це під час позачергової сесії 27-го квітня повідомила керуюча справами райради Ніна Шумська, додавши, що така ситуація склалася, “дякуючи” голові Іваничівської РДА Лілії Кревській.

«Шановні депутати, як керуюча справами хочу довести до вашого відома, що на наступну чергову сесію, можливо, ви ще отримаєте документи на паперових носіях, а, можливо, і не отримаєте. Згідно помісячного розпису бюджету кошти на придбання матеріалів в нас є, але, дякуючи Лілії Богданівні, ці кошти почали блокуватися і тільки ідуть на захищені статті. На ремонт картриджів, придбання паперу і бензину це все заблоковано.

Ми питаємо, що ж це сталося? Тому що бухгалтер приносить назад ці платіжки і каже: «Не пропускають». Звернулися у фінансове управління і нам сказали, що є доручення голови райдержадміністрації на підставі якого начальник фінансового управління видала своє службове розпорядження і з тих статей гроші з райради перекинули аж на грудень місяць. То я хочу, щоб ви в тому були свідомі, що практично робота ваша буде паралізуватися» – сказала керуюча справами районної ради.

Лілія Кревська пояснила своє рішення тим, що у районі не вистачає коштів на заробітні плати працівникам, додавши, що і районна адміністрація працює без фінансування таких видатків.

«Прикро, що колегію РДА проігнорував голова ради, ми звітували про виконання бюджету – у нас мільйонів не вистачає працівникам на зарплати. В грудні кошти на матеріали райраді будуть сплачені, а зараз ми змушені платити заробітну плату, шановні. У нас теж нема ні на бензин, ні на ремонт машини, ні на папір. Районна державна адміністрація так працює вже не перший рік» – відзначила голова РДА.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024