Олександр Савченко підписав Меморандум з найбільшим в Україні виробником листових матеріалів

06 Травня 2018, 07:00
ОДА та «Кроноспан UA» підписали Меморандум 5265
ОДА та «Кроноспан UA» підписали Меморандум

Керівництво Волинської обласної державної адміністрації та товариства з обмеженою відповідальністю «Кроноспан UA» підписали Меморандум про співробітництво.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Свої підписи під стратегічно важливим для регіону документом поставили голова найвищого органу виконавчої влади в регіоні Олександр Савченко та генеральний директор підприємства з іноземними інвестиціями Наталія Покінська сьогодні, 4 травня 2018 року.

Власники Kronospan Worldwide» обрали для вкладення інвестицій саме Нововолинськ.

Віктор Сапожніков, мер Нововолинська, знає, що голова облдержадміністрації наразі посилено працює над залученням коштів для розвитку області. Тож мер висловив декілька пропозицій щодо утримання наявних та залучення нових інвестицій.

Мер Нововолинська Віктор Сапожніков
Мер Нововолинська Віктор Сапожніков

 

Зокрема, Нововолинський міський голова звернувся до Олексанра Савченка із проханням сприяти безперешкодній роботі підприємства «Кроноспан UA», що стосується постачання необхідних для виробництва матеріалів.

Окрім того, аби надати певні гарантії інвестору щодо збереження умов його діяльності та заручитися підтримкою органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, Наталія Покінська запропонувала підписати Меморандум про співпрацю. 

На зустрічі детально обговорили умови співпраці
На зустрічі детально обговорили умови співпраці

 

«Нас турбує подальша стабільна та прозора робота з усіма бізнес-партнерами, які є на Волині. Тому маємо створити для цього усі належні умови, – резюмував Олександр Савченко.

По тому сторони обговорили окремі пункти Меморандуму про співробітництво між облдержадміністрацією та ТзОВ “Кроноспан UA” та скріпили угоду підписами.

Меморандум про співпрацю
Меморандум про співпрацю

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024