Голобська ОТГ отримала «цифрову» валізу для надання адміністративних послуг

09 Травня 2018, 14:24
Вручення «цифрової» валізи 1208 Джерело: http://www.volynpost.com/
Вручення «цифрової» валізи

Голобська ОТГ отримала «цифрову» валізу для надання адміністративних послуг.

Під час святкування Дня селища Голоби 6 травня 2018 року, голова облдержадміністрації Олександр Савченко вручив голові Голобської ОТГ Сергію Гарбаруку «цифрову» валізу для надання адміністративних послугза моделлю «виїзного адміністратора», повідомив відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

«Ми вирішували – 4 мобільних ЦНАПи – кому їх передати… Ми не могли відмовити цій ОТГ у праві отримати також ЦНАП – вони його заслуговують. Перші, хто показав об’єднання, мають першими відчути, наскільки воно ефективне», – відзначив Олександр Савченко.

Слід зазначити, що усього на Волині є 4 таких валізи. Тож отримав вже таке обладнання 3 травня 2018 року міськрайонний ЦНАП у місті Володимирі-Волинському. Ще 2 буде передано ЦНАПу міста Луцька, та Любомльському ЦНАПу.

«Цифрові валізи» для надання адміністративних послуг за моделлю «виїзного адміністратора» придбані у рамках програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що фінансується Швейцарською Конфедерацією та втілюється в життя за підтримки міжнародної організації «Фонд Східна Європа». В області цей проект реалізується із червня 2015 року. До складу «цифрових валіз» входять: ноутбук, принтер, сканер, модем для підключення до мобільного Інтернету, пристрій для зчитування інформації паспортів у формі картки, додаткове джерело живлення, валіза для перенесення вказаного вище обладнання.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024