Держгеокадастр виявив 16 протизаконних «земельних» рішень, які прийняла Ковельська міська рада

10 Травня 2018, 11:59
3546

Управлінням з контролю за використанням та охороною земель головного управління Держгеокадастру у Волинській області проведена перевірка рішень щодо земельних питань, прийнятих Ковельською міською радою в 2017 році при відведенні земельних ділянок, які надані у власність, користування, оренду, зміну цільового призначення.

Загалом же, перевірили 460 рішень. Виявилося, що 16 із них було прийнято з порушенням закону. Можна уявити, скільки порушень допустила Ковельська міська рада, роздаючи земельні ділянки за попередні роки.

Державним інспектором у сфері державного контролю за використанням та охороною земель і дотримання вимог законодавства Володимиром Стрижевським складено акт. Держгеокадастр направив клопотання Ковельській міській раді про приведення прийнятих рішень у відповідність до норм закону.

Про цей факт начальник вищезгаданого управління Степан Білан повідомив директору ТОВ «ВКП «Каскад» Володимиру Пархонюку, який письмово попросив перевірити користування ковельчанином Сергієм Нагорником земельною ділянкою, яка знаходиться у місті Ковелі на вулиці Косачів, 4-А.

 




Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024