Луцький бізнес кликав молодь на роботу

10 Травня 2018, 23:31
Захід «#4YouthLutskForum:Про зайнятість, роботу та майбутнє» 1481
Захід «#4YouthLutskForum:Про зайнятість, роботу та майбутнє»

Найбільші компанії та підприємства Луцька разом із місцевою молоддю обговорювали майбутнє зайнятості та можливості праці.

Захід «#4YouthLutskForum:Про зайнятість, роботу та майбутнє» відбувся 10 травня у приміщенні Волинської православної богословської академії.

Понад сотня учасників, 20 спікерів, 3 інтерактивні частини створили ефективний простір порозуміння між роботодавцем і майбутнім працівником. 

Участь у заході взяли такі потужні компанії як ТзОВ «Волинь-Зерно-Продукт», «Модерн-Експо», ТОВ «КЛЕВЕР-СТОРС», ПП «ТД«Салют», КРЦ «Адреналін-Сіті», РЦ «Промінь», ТМ «Забіяка», Web-студия Wetelo, ТОВ «Сільпо-Фуд», Mobilife, ПриватБанк, Internetdevels, ARTEFACT St., Рекламно-виробнича компанія «Тенета», ТОВ «Mindy Supports», AQUA PRINT.

Завершився форум чотирма воркшопами:

1. «Change Roles або візьму на роботу Hr менеджера» - цей воркшоп дав змогу обмінятись ролями роботодавцю та кандидату на вакансію. Все, що потрібно було зробити –  з присутніх компаній обрати ту, яку ти хочеш представляти та уважно провести співбесіду на одну з вакансій цієї компанії. Після співбесіди Hr менеджер наголошував на помилках та давав рекомендації, як себе поводити на співбесіді.

2. «All about freelance: сам собі режисер?»

Фрілансери Луцька з різних сфер діяльності розповідали про свій досвід, досягнення, проблеми та перспективи фрілансу, а також дали конкретні поради з чого починати, де і як шукати фріланс, і як уникнути великих проблем на цьому шляху.

3. «StartUp по Луцьки: і не кажи, що це нереально»

Луцькі стартапери розказували про ситуацію, проблеми та перспективи бізнес-експериментів в нашому місті. Спікери цього воркшопу наголошували, що не варто шукати лише роботу – варто шукати зайнятість, яка приноситиме кошти.

4. «Навички 2030 через настолки»

За допомогою настільких ігор учасники воркшопу визначали професії-пенсіонери та шукали навички, якими треба професійно володіти, аби йти в ногу з часом.

За словами організаторів, луцький бізнес легко йде на контакт і попит на подібні події актуальний, як ніколи. А ще неформальна обстановка для комунікації компаній і людей є набагато ефективнішою, аніж традиційні співбесіди

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024