Волинські аграрії можуть отримати вигідний кредит від ПриватБанку

13 Травня 2018, 15:11
У 2018 році на кредити планують виділити 5 мільярдів гривень 1882
У 2018 році на кредити планують виділити 5 мільярдів гривень

Перевагою кредиту «АгроКУБ» є те, що вдруге його можна оформити, не чекаючи повного погашення першого.

ПриватБанк пропонує волинським аграріям вигідні кредити в рамках проекту «Країна успішного бізнесу».

Про це повідомляє Конкурент.

Програма ПриватБанку «Країна успішного бізнесу» (КУБ) — це соціально орієнтована програма, яка спрямована на те, аби допомогти малому та середньому підприємництву розвиватися та створювати нові робочі місця. У рамках програми банк надає реальну фінансову допомогу малому та середньому бізнесу країни. Нещодавно ПриватБанк збільшив максимальну суму кредиту програмою «КУБ» з 500 тисяч до 1 мільйона гривень.

У розпал весняно-польових робіт актуальним стає кредитування аграріїв. Зокрема, у рамках «Країни успішного бізнесу» діє програма «АгроКУБ» для фермерських господарств. Вона передбачає швидке отримання кредиту на суму до 1 мільйона гривень при ставці лише у 2% в місяць. Важливо, що за умовами програми протягом першого півріччя фермер виплачуватиме тільки відсотки, а вже наступні 6 місяців — суму боргу з відсотками рівними частинами.

«Ми розуміємо, що підприємства і фермерські господарства не завжди мають достатньо власних коштів, аби покрити всі нагальні потреби. Водночас аграрна сфера — надважлива галузь. Тому ПриватБанк кредитує аграріїв швидко та на вигідних умовах»,  — наголосила керівник напрямку активних операцій МСБ Північно-Західного регіонального управління Ірина Дутко.

Щоб отримати фінансування, необхідно заповнити заявку на сайті проекту kub.pb.ua. А всі роз'яснення і консультації з приводу кредитування аграріїв можна отримати у будь-якому відділенні ПриватБанку на Волині.

Минулого року ПриватБанк виділив малому бізнесу та підприємцям понад 3 мільярди гривень кредитних коштів, а у 2018 році планує виділити більш ніж 5 мільярдів гривень. У рамках програми «КУБ» банк уже профінансував понад 25 тисяч проектів малого бізнесу.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024