Волинських підприємців запрошують на українсько-кіпрський бізнес-форум

14 Травня 2018, 10:42
890

У Торгово-промисловій палаті України відбудеться українсько-кіпрський бізнес-форум.

Захід відбудеться 23 травня 2018 року.

Співорганізаторами заходу з кіпрської сторони є Міністерство енергетики, торгівлі, індустрії та туризму Республіки Кіпр та ТПП Республіки Кіпр.

Під час зустрічі обговорять питання двостороннього торгово-економічного співробітництва кіпрських та українських компаній, привабливості інвестиційного клімату Кіпру, сфери взаємовигідного співробітництва тощо.

За інформацією Міністерства закордонних справ України, найважливішими статтями українського експорту до Кіпру є товари сільськогосподарського призначення, металопродукція, чорні метали та вироби з них, нафта і нафтопродукти. Традиційними статтями кіпрського експорту в Україну є цитрусові, а також надання юридичних та консалтингових послуг з міжнародного податкового планування.

Основна мета заходу – сприяння двосторонньому інвестиційному та інноваційному співробітництву в фінансовому, юридичному, аграрному секторі та у сфері нерухомості.

Цей бізнес-форум надасть можливість для українського бізнесу показати свій величезний потенціал та продемонструвати інновації в згаданих сферах.

До участі у заході запрошують представників українських підприємств, які мають бажання налагодити та розвинути співпрацю з кіпрськими партнерами. Робоча мова бізнес-форуму – англійська та українська з синхронним перекладом.

У разі зацікавленості прохання до 21 травня заповнити анкету-заявку.

Місце проведення: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33

За додатковою інформацією прохання звертатися за

тел.: +38 044 461-98-07,

e-mail: [email protected].


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024