Олег Кіндер розпорядився передати дитяче містечко управлінню освіти та покарав «на гроші» посадовців

15 Травня 2018, 10:00
1057

Ковельський міський голова Олег Кіндер підписав розпорядження про безоплатну передачу дитячого містечка, яке знаходиться у центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, на баланс управління освіти виконавчого комітету міської ради. 

Містечко було введено в експлуатацію у 2010 році, первісною вартістю 39 935 гривень. Сума зносу, якщо вірити офіційним документам, становить 100 відсотків. 

Втім, дане розпорядження ще має затвердити депутатський корпус на пленарному сесійному засіданні, яке відбудеться 24 травня.

Іншим розпорядженням Олег Кіндер притягнув до матеріальної відповідальності директора комунального підприємства «Ковельський міський парк культури і відпочинку імені Лесі Українки» Олександра Старчука та бухгалтера Світлану Дудку, які мають відшкодувати збитки, завдані підприємству в сумі 7 178,85 гривень. Яку саме шкоду завдали посадовці – в документі не вказується.

Раніше видання Район.Ковель повідомляло, що постійна депутатська комісія міської ради з питань регулювання земельних відносин та містобудування підтримала пропозицію начальниці відділу культури виконавчого комітету Вікторії Савлук про ліквідацію цього комунального підприємства з подальшим облаштуванням зон та майданчика для здачі в оренду приїжджим атракціонам. 

 

 



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024