Володимир-Волинська птахофабрика запрошує на роботу

15 Травня 2018, 12:04
10859

ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» – одне з найбільших ринкоутворюючих підприємств міста та Володимир-Волинського району.

Товариство займається розведенням свійської птиці. Нині там працює 1200 осіб. Підприємство уже довгий час є хорошим партнером Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості щодо пошуку претендентів на вільні робочі місця та вакантні посади, адже через стрімке оновлення технологій, існує потреба  у кваліфікованих працівниках.

Наразі підприємство потребує акумуляторників, зоотехніків, ветеринарних лікарів, ветеринарних експертів. Є потреба і у оброблювачах птиці, підсобних працівниках, вантажниках. При цьому рівень заробітної плати у товаристві є одним з найвищих у районі і в середньому становить 7-10 тисяч гривень.


 

Ефективною формою співпраці з роботодавцями стало проведення ярмарок (міні-ярмарок) вакансій. Так, днями, у приміщенні Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій для ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика».  Захід  відвідали 11 осіб із числа безробітних.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Юлія Іщук розповіла про ринок праці, діяльність центру зайнятості, яка спрямована на підтримку професійної самореалізації безробітних в економічних умовах за рахунок формування навичок активного пошуку роботи та стратегії формування майбутньої кар’єри.

Начальник відділу кадрів ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» Наталія Хомік  надала детальну інформацію про потребу в працівниках та ознайомила присутніх з умовами праці, рівнем заробітної плати, соціальними гарантіями та іншою корисною інформацією, пов’язаною з працевлаштуванням.

Пошукачі роботи особисто спілкувалися з представниками роботодавця, з’ясовували специфіку роботи на тій чи іншій посаді, особливо присутніх цікавила можливість доїзду до робочого місця та забезпечення спецодягом.

Як результат ярмарку – двом присутнім видали направлення на посаду «оброблювач птиці».

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024