У Луцьку визначили хто ремонтуватиме тепломережі за гроші Європейсього банку

15 Травня 2018, 12:39
1636

«Луцьктепло» підписало два договори на реконструкцію та заміну застарілих трубопроводів за гроші Європейського Банку.

«Луцьктепло» та Просте Товариство спільної діяльності  ТзОВ «Енергоресурс – монтаж» підписали контракт по співпраці.

Про це йдеться на сайті підприємства.

Мова йде про монтаж попередньо-ізольованих трубопроводів, який передбачає заміну застарілих та зношених в ході експлуатації чорних труб ЦО на нові, попередньо ізольовані трубопроводи. Загальна довжина нових трубопроводів, заміна яких передбачена  становить 3 тисячі 912 м.

Згідно контракту роботи проведуть по вулицях: Писаревського, Гордіюк, Кравчука, Г.Артемовського, Арцеулова.

Цього ж дня, в рамках  реалізації  Проекту реконструкції централізованої системи теплопостачання у Луцьку Луцьтепло підписало контракт із ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» по виконанню монтажних робіт попередньо-ізольованих трубопроводів.

За цим договором передбачено заміну ділянок трубопроводів на попередньо ізольовані, що проходять по вулицях: Загородня-Відродження-Молоді, Винниченка-Потапова, Стрілецька-Арцеулова, Кравчука.

Загальна довжина нових трубопроводів централізованого теплопостачання (в однотрубному вираженні) – 3 тисячі 236 м без згинів.

Нагадаємо, Державне комунальне підприємство «Луцьктепло»,  отримало кредит від Європейського банку реконструкції і розвитку  з метою фінансування Проекту реконструкції системи централізованого теплопостачання у м. Луцьку. Згідно даного проекту було оголошено ряд тендерів на виконання робіт. Один з них –Лот №5.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024