Дружині учасника АТО з Шацька служба зайнятості допомогла відкрити власний бізнес

15 Травня 2018, 16:07
1373

Молода мама із Шацька отримала допомогу від центру зайнятості і тепер займається і започаткувала власну справу.

Шацька районна філія Волинського ОЦЗ докладає чимало зусиль для підтримки малого і середнього бізнесу та розвитку підприємницьких ініціатив серед безробітних. Фахівцями районної служби зайнятості підтримується тісна співпраця з підприємцями, які в минулі роки за сприяння служби зайнятості започаткували власну справу та сьогодні успішно втілюють в життя свої задуми, - йдеться на сторінці Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості у Facebook.

Одним із прикладів індивідуального супроводу є здійснення супроводу особи, яка отримала одноразову допомогу по безробіттю і займається підприємницькою діяльністю - Стаднік Тетяни Василівни.

У житті було нелегко молодій мамі, адже чоловік Тетяни захищав територіальну цілісність країни та брав участь в АТО. Багато передумавши і переживши, Тетяна Стаднік, вийшла з відпустки по догляду за дитиною до трьох років, у пошуку роботи звернулась до районної служби зайнятості. За порадою і консультаціями фахівців районної служби зайнятості молода жінка, отримавши одноразово допомогу по безробіттю, у листопаді 2017 року започаткувала власну справу.

Сьогодні Тетяна Стаднік займається роздрібною торгівлею дитячими товарами на Шацькому ринку.

Жінка успішно адаптувалась на новому робочому місці, задоволена роботою на ринку, а головне - відчуває себе потрібною, адже вона теж молода мама і досконало знає, що потрібно малечі.

Фахівці Шацької районної філії Волинського ОЦЗ постійно цікавляться успіхами Тетяни, допомагають консультаціями. Новоспечена підприємиця вдячна службі зайнятості за психологічну, соціальну та юридичну підтримку. Встановивши доброзичливі відносини, фахівці періодично спілкуються з колишньою безробітною, з’ясовують чи задоволена роботою, намірами щодо продовження та розширення підприємницької діяльності.

«Втративши роботу та переживши нелегкі часи у своєму житті, за допомогою фахівців служби зайнятості я знайшла себе. Дякую за поради, навчання на курсах «підприємець-початківець», повернення віри у власні сили, моральну і фінансову підтримку, теплі і доброзичливі стосунки. Сьогодні я вже впевнена, що торгівля дитячими товарами - це рентабельний і перспективний бізнес, який дає мені змогу задовольнити потреби родини. І хоча я вже не безробітна, але мені завжди приємно спілкуватись з моїми друзями - фахівцями районної служби зайнятості. Я знаю тепер, у кого шукати підтримку», - додала Тетяна Стаднік.

Серед пріоритетів роботи Шацької районної філії Волинського ОЦЗ - подальше зміцнення зв’язків з підприємцями та надавання їм повного спектру послуг. Адже, сьогодні стало цілком очевидно, що успіх ринкових перетворень значною мірою визначатиметься тим, як вдасться реалізувати потенціал малого підприємництва. А економічне зростання країни - це робочі місця, гідна заробітна плата, добробут людей.

1

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024