Чому на деяких водних об’єктах Іваничівщини можна відпочивати, рибалити, але не купатись

15 Травня 2018, 19:39
803

Стан підготовки місць масового відпочинку та оздоровлення обговорили на нараді у голови Іваничівської райдержадміністрації Лілії Кревської з орендарями ставків, сьогодні 15 травня 2018 року.

Відтак, у районі знаходиться більше 20 ставків за межами населених пунктів, з них згідно цілей використання 8 призначені для культурно-оздоровчого відпочинку населення, - інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Слід зазначити, що частина водних об’єктів мають рекреаційні зони (бесідки, мангали), біля яких можна відпочивати, займатись риболовлею. Однак, не можна купатись.

Щоб дозволити купання на орендованій водоймі, потрібно отримати дозвіл санітарно-епідеміологічної станції, окрім того водойму має перевірити Центральна водолазно-рятувальна служба (вони обстежують дно, щоб переконатися, що воно чисте).

Голова райдержадміністрації Лілія Кревська дала доручення головному спеціалісту з питань цивільного захисту райдержадміністрації Віталію Стадніку здійснити огляд та фотофіксацію даних водних об’єктів, які призначені для культурно-оздоровчого відпочинку населення. Окрім того, організувати зустріч з орендарями щодо приведення ставків та прибережних територій в належний стан.

Читайте також: Де в Іваничах встановляють нові дорожні знаки

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024