Креативне резюме волинянина, або як зацікавити роботодавця

16 Травня 2018, 11:11
Андрій Жипа 3809
Андрій Жипа

Уродженець Шацька Андрій Жипа написав креативне резюме для потенційних роботодавців.

Його він розмістив на своїй сторінці у Facebook, пише Район.Шацьк.

Шачанин, який, до речі, має вищу освіту (навчався у Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки) шукає роботу, але робить це у незвичний спосіб, написавши нестандартне резюме. Насичене гумором, вого водночас розкриває різноманітні таланти та харизму шачанина, який пише про себе: «Маю високі комунікативні навички, красноречіє та харизму на рівні Джорджа Карліна. Вмію домовлятися про що і з ким завгодно».

Тож як «розрекламував» себе Андрій, пропонуємо почитати у резюме.

«SOS! Атенсйон! Алярм!

Шановні парафіяни та прихожани моєї сторінки. Стаю на тєрністий путь пошуку нової толкової та експресивної роботи, і з достойною оплатою. Мрія, щоб яе роботка пов'язана з музикою, концертами. Це дійсно те, що я люблю і в чому шурупаю як ніхто інший. Але, в свою чергу, я відкритий для різних пропозицій.

Коротко про себе! Маю високі комунікативні навички, красноречіє та харизма на рівні Джорджа Карліна. Вмію домовлятися про що і з ким завгодно. Маю скіли управління та кооперування досить немалим колективом, яким управляв успішно не один рік. Руки та голова ростуть з виділеного їм сліпою біологією місця. Свого часу працював на будівництві, і далеко не принеси-подай. Магістр ордену Джедай по роботі з гіпсокартоном. Дуже добре та швидко вливаюся в колектив. Веселий, наполегливий, працьовитий.

Чому звертаюся сюди? Сайти з пошуку роботи пропонують іти барістою або офіціантом в Портер. Хвате, проходілі! Стабільність та розвиток - мій девіз. Маю бажання плідно вДжобувати як папа Карло та не нити. Також заробітна плата має бути стимулююча та достойна. Хто зробить репост чи запропонує щось цікаве - тому карма і спасенне маленьке кошенятко викинуте недобросовісними роботодавцями-капіталістами. Буду вельми вдєчний хто відзоветься!!!!»

Сподіваємося, таке неординарне резюме таки допоможе креативщику, який уміє працювати «як папа Карло та не нити» таки знайти достойну роботу у столиці.

Читайте також:

Дружині учасника АТО з Шацька служба зайнятості допомогла відкрити власний бізнес

Майже 2 тисячі волинян започаткували власну справу завдяки Зимовій агрошколі

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024