Любешівська фірма перемогла у боротьбі з ДФС через несправедливі штрафи

20 Травня 2018, 11:48
Пікетувальники під стінами обласного управління ДФС у березні 2018 року 1052
Пікетувальники під стінами обласного управління ДФС у березні 2018 року

ТзОВ «Євротехінов – ЕТІ» було на межі межі закриття після податкової перевірки.

Наразі конфлікт ТзОВ «Євротехінов – ЕТІ» з Державною фіскальною службою України вичерпався.

Про це повідомляє Район.Любешів.

У березні 2018 року ТзОВ «Євротехінов – ЕТІ» була на межі закриття через непосильні штрафи: їм приписали сплатити понад 700 тисяч штрафу. За словами директора фірми, абсолютно безпідставно. Люшебівська фірма виходила пікетувати.

Директор Михайло Видерко говорив, що якщо проблема не вирішиться, «Євротехінов – ЕТІ» закриється, оскільки бажання та перспективи працювати з таким відношенням держави немає. Але наголосив, що вони боротимуться до кінця. 

Боролись і таки відстояли себе. Проблему вдалося вирішити. ТзОВ «Євротехінов – ЕТІ» перемогла протистояння з Державною фіскальною службою.

«Боротьба з Волинською ДФС за об’єктивну оцінку нашої фінансової діяльності завершилася. У результаті додаткової перевірки та розгляду наших заперечень і доповнень було скасовано всі непомірні й неправомірні донарахування», – повідомляє директор фірми Михайло Видерко.

Проблема полягала в тому, що під час планової перевірки підприємства за трирічну діяльність шестеро інспекторів з Луцька знайшли низку, на думку директора, абсурдних порушень. Серед них відмова прийняти списне пальне на підставі нібито неправильної форми накладних і не визнали витрати на оренду транспорту, мовляв договори з фізичними особами — підприємцями мають бути нотаріально затвердженні.

ТОВ «Євротехінов – ЕТІ» має десятки контрагентів за кордоном, деякі були готові підтримати любешівців інформаційно і навіть на акціях у Києві. Іноземців вкрай дивувало таке ставлення до одного з найбільших наповнювачів бюджету, адже за три роки компанія сплатила понад 30 мільйонів гривень до бюджетів різних рівнів, з них у любешівську громаду надійшло більше 2 мільйони гривень податків.

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024