Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
БІЗНЕС.РАЙОН

Представникам закладів харчування роз'яснили нові вимоги контролю безпечності харчових продуктів

13:46 21.05.2018
47

Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України та Міжнародним проектом «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» 17 травня 2018 року у Луцьку провели семінар для операторів ринку.

В роботі семінару взяли участь понад 50 представників операторів ринку, зокрема малі виробники, заклади громадського харчування МОН (дошкільні, шкільні).

Під час семінару експертами міжнародного проекту висвітили питання основних вимог нового харчового законодавства, щодо відповідальності операторів ринку та зменшення регуляторного навантаження. Шляхи та доцільність впровадження для операторів ринку процедур, заснованих на принципах НАССР, економічний ефект від впровадження, нові правила контролю за безпечністю харчування в закладах освіти з 20 вересня 2019 року та інші питання.

Крім того, учасникам семінару надали обґрунтовані роз’яснення, щодо оптимізації затрат з впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР, відмінності між вимогами законодавства і вимогами стандартів.

Коментарі
19 червня
Сьогодні
Вчора
17.06.2018
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин