Луцький ресторан «Noble Restaurant» змінив власника, концепцію та назву
Ресторан у луцькому готелі «Noble Boutique Hotel» змінив орендаря та концепцію. Тепер відомий ресторатор Віталій Бровін, який раніше був орендарем ресторану у готелі, не має стосунку до закладу.
Замість ресторану під назвою «Noble Restaurant» тепер тут – ресторан «Meat & Green». Під новою назвою заклад працює з квітня. А 12 травня тут відкрили літню терасу, - пише інтернет-видання Волинь24.
Раніше ресторан називався «Noble Restaurant». Розробкою його концепції та відкриттям займався Віталій Бровін – фактичний керівник компанії «Гранд Персона» і син її засновника Олега Бровіна.
«Noble Restaurant» відкрився у листопаді 2017 року разом із готелем. У квітні 2018 року на місці вивіски Noble Restaurant з’явилася інша: «Meat & Green». Новий ресторан відкрила компанія «Cartel».
Цікаво, що компанія «Cartel» має 14 ресторанів на гірськолижному курорті «Буковель». Останній належить бізнесовій групі «Приват», членом якої є голова Волинської обласної ради Ігор Палиця. Луцький Noble Boutique Hotel також належить до сфери впливу Палиці.