Луцький ресторан «Noble Restaurant» змінив власника, концепцію та назву

23 Травня 2018, 10:04
11523

Ресторан у луцькому готелі «Noble Boutique Hotel» змінив орендаря та концепцію. Тепер відомий ресторатор Віталій Бровін, який раніше був орендарем ресторану у готелі, не має стосунку до закладу.

Замість ресторану під назвою «Noble Restaurant» тепер тут – ресторан «Meat & Green». Під новою назвою заклад працює з квітня. А 12 травня тут відкрили літню терасу, - пише інтернет-видання Волинь24.

Раніше ресторан називався «Noble Restaurant». Розробкою його концепції та відкриттям займався Віталій Бровін – фактичний керівник компанії «Гранд Персона» і син її засновника Олега Бровіна

«Noble Restaurant» відкрився у листопаді 2017 року разом із готелем. У квітні 2018 року на місці вивіски Noble Restaurant з’явилася інша: «Meat & Green». Новий ресторан відкрила компанія «Cartel».

Цікаво, що компанія «Cartel» має 14 ресторанів на гірськолижному курорті «Буковель». Останній належить бізнесовій групі «Приват», членом якої є голова Волинської обласної ради Ігор Палиця. Луцький Noble Boutique Hotel також належить до сфери впливу Палиці.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024