Волинські судді тестують новий навчальний курс

25 Травня 2018, 16:37
Волинські судді тестують новий навчальний курс 1035
Волинські судді тестують новий навчальний курс

Національна школа суддів України за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя» проводить в Апеляційному суді Львівської області апробацію нового навчального курсу для кандидатів на посаду судді та новопризначених суддів «Бути суддею».

Про це повідомляє прес-служба НШСУ.

Захід має на меті перевірити якість матеріалів нового навчального курсу «Бути суддею» та удосконалити його змістовне наповнення з урахуванням пропозицій учасників, які вже мають певний стаж роботи суддею.

На запрошення Програми USAID «Нове правосуддя» перед учасниками виступив Тімоті Тимкович, голова Апеляційного суду 10-го федерального округу США. Суддя Тимкович поділився досвідом перших років роботи на цій посаді та розказав, що вплинуло на його рішення стати суддею.

В апробації беруть участь судді із п’яти західних регіонів України: Львівської, Закарпатської, Волинської, Рівненської та Івано-Франківської області.

Новий навчальний курс містить такі теми: пріоритети та виклики професії судді, цінності судді, етичні аспекти та репутація судді, образ та харизма судді, комунікативні навички та інші. Національна школа суддів планує запровадити цей курс у вересні поточного року, коли розпочнеться спеціальна підготовка для кандидатів на посаду судді (загальний набір).

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024