На змагання з мотокросу біля Ковеля міська влада втратила 100 тисяч гривень

26 Травня 2018, 18:00
794

Міжнародні змагання з мотокросу, які відбулися з 12 по 13 травня в урочищі «Люблинець», що біля Ковеля, обійшлися для міського бюджету в 100 тисяч гривень.

Саме таку суму коштів виконком Ковельської міської ради перерахував Федерації автомотоспорту Волині, яку очолює перший заступник ковельського міського голови Михайло Гетьман. У фінансових документах говориться, що 100 тисяч гривень використовуються на «заходи щодо проведення змагань з мотокросу».

«Оргкомітет, федерація автомотоспорту Волинської області та відділ молоді, фізичної культури і спорту щиро вдячні голові облдержадміністрації Олександру Савченку,  меценату спорту Ігорю Узналі,  відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, керівникам ТзОВ «Кальвіс», ПАТ «Ковельсільмаш», Інтерпорт «Ковель», супермаркету «Салют»,   директору сільськогосподарського підприємства «Перлина Турії» Володимиру Яренчуку, підприємцям Роману Возняку, Леву Баглику, автоперевізникам Василю Талашку, Сергію Гейку, Віктору Шевчику, Анатолію Дикуну та іншим за допомогу і сприяння в  проведенні цікавого і видовищного міжнародного спортивного форуму у Ковелі», – написали на офіційному сайті Ковельської міської ради відразу після завершення змагань.

Чому організатори навіть словом не обмовилися про міську владу за 100 тисяч гривень, виділених з бюджету міста? Чи бюджетні гроші пішли не за призначенням?

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024