«Волиньгаз» і «Обленерго» гальмують будівництво нового корпусу луцької школи, — головна освітянка

28 Травня 2018, 15:36
Школа №13 1110
Школа №13

Стало відомо, хто гальмує процес будівництва нового корпусу луцької школи №13.

Про це йдеться у сюжеті «Волинського телебачення», пише Волинь24.

Нагадаємо, в одному із корпусів луцької школи №13 обвалилася стеля. Згідно з рішенням Львівського апеляційного суду, його зачинили. Натомість школярів переселили до іншого корпусу, де навчання відбувається у дві зміни.

Директор навчального закладу Роман Ващук каже, що з початком нового навчального року навчання також проходитиме у дві зміни. 


«Спільно з владою та управлінням освіти ми будемо збиратися, аби вирішити, як функціонуватиме школа надалі», — каже директор ЗОШ №13, Роман Ващук.


Він додає, що на завершальній стадії перебуває виготовлення проектно-кошторисної документації на добудову нового корпусу.

Однак голова піклувальної ради школи Наталія Губич каже, що є дві організації, які гальмують цей процес. 


«Це «Волиньгаз» і «Обленерго». Якби нам якимсь чином вплинути на ці організації, то проектно-кошторисна документація б вийшла. Бо ми не можемо просити грошей в міської чи обласної ради, бо нас не виготовили проектно-кошторисну документацію», — пояснює жінка. 



Натомість начальниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко переконує, що за планом у 2019 році мусять почати добудову корпусу.

До слова, будівництво нового корпусу, який планують розмістити на місці футбольного поля, вартує 50 мільйонів гривень і фінансуватиметься з міського бюджету.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024