Не можуть знайти 400 тисяч на ремонт частини дороги Ковель-Жовква

30 Травня 2018, 14:29
1121

Уже третій тиждень триває капітальний ремонт автотраси Ковель - Жовква.

Однак виникла проблема з ділянкою дороги протяжністю 50 м на залізничному переїзді в Нововолинську. Справа в тому, що цей відрізок не потрапив у проект реконструкції автошляху, оскільки ця ділянка знаходиться у відомстві Міністерства енергетики та вугільної промисловості України і перебуває у підпорядкуванні ДП «Волиньвугілля».

Про це інформує відділ з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв"язків з громадськістю Нововолинського міськвиконкому.

За підрахунками служби автомобільних доріг у Волинській області  на ремонт згаданого відрізка дороги необхідно 400 тисяч гривень.

Попередньо це питання було предметом розмови однієї з нарад у міського голови Віктора Сапожнікова за участю в.о. обов’язки генерального директора державного підприємства «Волиньвугілля» Андрія Пилипюка та директора ДП «Волиньвантажтранс» Олександра Кондратюка. Також очільник міста скерував відповідний лист на профільного Міністра Ігоря Насалика про виділення необхідних коштів. Відповіді наразі ще не отримали.

Як повідомив заступник міського голови Володимир Рожелюк під час його сьогоднішньої розмови з керівництвом ДП «Волиньвугілля» шляхів виходу із ситуації, що склалася, ще не знайдено. Андрій Пилипюк поінформував, що ведуться перемовини із генеральним підрядником організації «Автомагістраль-Південь» про виконання ремонтних робіт у борг. Тож проблема наразі залишається.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024