У Нововолинську за «круглим столом» говорили про захист прав споживачів

31 Травня 2018, 14:05
1135

Про захист прав споживачів та діяльність Держпродспоживслужби у Волинській області йшлося на засіданні круглого столу, який проходив у приміщенні Нововолинської міської ради.

Про це інформує відділ з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв"язків з громадськістю Нововолинського міськвиконкому.

Участь у заході взяли представники міськвиконкому, начальника управління ветеринарної медицини міста Нововолинська, представники Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, споживачі, суб’єкти підприємницької діяльності.

Про повноваження Держпродспоживслужби у сфері захисту прав споживачів» розповів Геннадій Кожевніков, заступник начальника ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області. Тетяна Хмарук,  начальник управління захисту споживачів ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області, акцентувала увагу на законодавстві та практиках захисту споживачів в сучасних умовах. Ольга Семенюк, начальник відділу ринкового та метрологічного нагляду управління захисту споживачів ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області, повідомила про вимоги чинного законодавства до суб'єктів підприємництва при здійсненні ринкового та метрологічного нагляду.

Георгій Погребський, начальник відділу безпечності харчових продуктів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області,на них зосередив увагу на діяльності Держпродспоживслужби , яка покликана захищати споживачів від неякісних продуктів харчування.

Також на засіданні вели мову про реформування служби та повноваження у частині захисту споживачів. На цьому питанні наголосив Назар Орел, начальник відділу санітарної охорони територійуправління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області.

Засідання продовжилося у формі запитань споживачів і підприємців та відповідей на них організаторів круглого столу.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024