Волинян нзапрошують на форум бізнес та IT- лідерів

11 Червня 2018, 14:29
1071

В Києві відбудеться Форум бізнес- і IT-лідерів – наймасштабніша бізнес-подія цього літа, яка збере понад 2 тисячіучасників на одному з найбільших майданчиків Києва - Stereo Plaza.

Під час події учасники зможуть дізнатися про найкращі практики, ідеї та технології, які допомагають гнучко управляти процесами компанії та прискорюють трансформацію бізнесу.

Захід відбудеться 21 червня 2018 року в місті Київ (проспект Лобановського, 119, концертний майданчик «Stereo Plaza»).

Участь в заході безоплатна (обов’язкова попередня реєстрація).

На форумі зберуться понад двохсот учасників для бізнес-спілкування, які зможуть розширити коло ділових контактів, знайти нових клієнтів і партнерів. Крім того, буде працювати експозона, де всі учасники зможуть ознайомитися з продуктами в галузі ВРМ- і CRM- систем.

Програма форуму складається з трьох протоколів:

  • історії успіху і кейси ( кейси компаній про стратегії та підходи, що допомагають пришвидшуватися на кожному етапі роботи компанії і ще швидше знаходити нові точки для росту);
  • інструменти і технології ( кращі практики застосування ВРМ- і CRM- систем – інструментів у різних сферах діяльності організацій, що допомагають компаніям швидко зростати і розвиватися);
  • тренінги і майстер-класи ( авторські майстер- класи з управління взаємовідносинами з клієнтами та оптимізація процесів компанії).

 

Досвідом поділяться представники найбільших компаній: «МТІ», «ПУМБ», «Біосфера», «Датагруп», «Fedoriv», «Deolitte», «Vodafone Україна», «ELDORADO», «Hewlett-Paskard Enterprise», «Укртелеком», «Нафтогаз України», «Бізнес-Конструктор», «MULTIPLEX», «Miller Heiman Group» та інші.

Участь в заході безоплатна (обов’язкова попередня реєстрація).

За детальною інформацією про форум бізнес-і ІТ- лідерів звертатися до представників компанії «Terrasoft» за телефонами – +38(044) 363- 31-33, +38(095) 924-36-96.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024