Депутат райради хоче «за копійки» викупити землю у Володимирі

12 Червня 2018, 16:10
Фото ілюстративне 1258
Фото ілюстративне

Депутат районної ради Павло Карпюк хоче викупити у Володимирі земельну ділянку, яка нині перебуває у нього в оренді. 

Про це стало відомо ще на минулій сесії Володимир-Волинської міської ради.

Справа в тому, що у власності депутата є виробничі приміщення по вул. 20-го липня, які знаходяться на землі, що є комунальною власністю міста. Пан Карпюк наразі орендує цю земельну ділянку. Нещодавно депутат райради заявив про свої наміри викупити її у міста, задля ведення виробництва. Документальне підтвердження цьому можна побачити в проекті рішення, викладеному на сайті міської ради. 

Ще до засідання сесії депутати міської радидетально вивчили це питання на профільній комісії, пізніше оглянули приміщення та територію, які пан Карпюк має намір використовувати задля ведення виробництва. Проте на місці депутати зробили висновок, що виробництвом там і «не пахне», схоже на те, що приміщення готують під якийсь комерційний заклад

На земельній комісії цей проект рішення не прийняли, а після пропозиції деяких депутатів взагалі зняли це питання з порядку денного чергової сесії.

Наміри депутата зрозумілі, адже «під виробництво» йдуть набагато менші відсотки при оцінюванні земельної ділянки. А коли людина має намір використовувати цей клаптик землі в комерційних цілях, - треба готувати набагато більшу суму для її купівлі. 

До того ж, подейкують, що пан Карпюк,  без будь яких дозволів та доукументів на проведення реконструкції, всередині тих виробничих приміщеннь активно проводить капітальний ремонт. Такі вчинки можуть коштувати депутатові захмарних штрафів. В даному випадку йдеться не про десятки тисяч гривень, а про сотні. 

 

Читайте також: Володимирщина: власників земельних ділянок просять негайно переоформити документи

Коментарі
13 Червня 2018, 00:02
Немає нічого тут необичного. Це стиль всього життя даного депутата. Намахати всіх, не платити податків, займатись незаконними оборудкамии і контрабандою, а потім вдіти вишиванку і кричати що всі кругом пагані. Таке воно є гниленьке...
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024