Іваничівщина: шукають директора для інклюзивно-ресурсного центру

13 Червня 2018, 10:34
840

В Іваничівському районі активно обговорюють питання створення інклюзивно-ресурсного центру і вже навіть готуються оголосити конкурс на посаду директора.

Обговорили цю тему й на нещодавній нараді у голови райдержадміністрації Лілії Кревської, - інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Робоча зустріч відбулася за участі заступника голови райдержадміністрації Людмили Войтович, заступника голови районної ради Юрія Мазурка, провідного спеціаліста сектору правового забезпечення, взаємодії з правоохоронними органами, з питань запобігання та виявлення корупції Юлії Петровської, методиста відділу освіти та молоді райдержадміністрації Олександра Сороки, заступника НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-гімназія» смт Іваничі Марії Маймури.

Присутні детально проаналізували проблемні питання, а також обговорили пропозиції щодо приміщень в яких можна розташувати центр.

Під час наради Лілія Богданівна дала ряд доручень, зокрема, оголосити конкурс на заміщення вакантної посади директора інклюзивно-ресурсного центу. Окрім того, визначитись із приміщенням, яке відповідатиме вимогам створення центру, провести ремонтні роботи і до 1 вересня цього року даний центр відкрити.

Опісля робоча група на чолі з головою РДА Лілією Кревською виїхали для інспектування запропонованих приміщень. Зокрема, оглянули кабінети у приміщеннях НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-гімназія» смт Іваничі, відділі освіти та молоді РДА, центральній районній лікарні, відділі агропромислового розвитку РДА.

Нагадаємо, на минулому тижні в актовому залі Іваничівської районної ради відбулось громадське обговорення Генеральних планів кількох населених пунктів.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024