Оренда двокімнатних квартир в Луцьку одна із найдешевших

13 Червня 2018, 15:35
Фото ілюстративне 4204
Фото ілюстративне

Інфографіка демонструє середні ціни на оренду двокімнатного житла в багатоквартирних будинках старого житлового фонду, розташованих на околиці міст України.

Опитування показало, що зняти таке житло за максимально вигідною ціною можна в житлових об'єктах, розташованих на околицях регіонів України. Ця тенденція виявлена в кожній області країни, повідомляє портал Domik.ua.

На інфографіці зафіксовані середні ціни на оренду двокімнатних квартир в багатоквартирних будинках старого житлового фонду України. Показники можуть відрізнятися, оскільки безпосередньо залежать від локації і площі житлового об'єкта.

Найдорожче зняти житло можна в багатоквартирних будинках старої споруди Києва — за 10000 грн. Серед інших міст центральної частини України, найвищі показники виявлені в Дніпрі — 4200 грн. Орендувати двокімнатну квартиру найвигідніше можна в Кропивницького — за 3000 грн.

Середні ціни на оренду двокімнатних квартир в будинках старого житлового фонду України
Середні ціни на оренду двокімнатних квартир в будинках старого житлового фонду України

 

У Західній частині України середній діапазон цін на оренду житла варіює в межах 3000-5000 грн. Найдорожчі двокімнатні квартири виставлені на оренду в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Львова — за 5000 грн. Найнижча вартість оренди відзначена в Хмельницькому та Луцьку —3000 грн в кожному з міст.

У Східній частині України максимально дорого зняти двокімнатну квартиру можна в Харкові — за 5000 грн. Найнижчі ціни на оренду житла простежуються в об'єктах старої споруди Запоріжжя — 2800 грн.

У Південній частині України найбільш висока вартість оренди квартири зафіксована в Одесі — 7500 грн. Зняти двокімнатне житло недорого можуть орендарі в Миколаєві і Херсоні — за 3000 грн в кожному з регіонів.

У Північній частині України найвищі показники виявлені в Рівному — 3500 грн. Найвигідніша ціна на оренду двокімнатних квартир простежується в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Чернігова і Сум — 2800 грн в кожному з міст.

Читайте також:

 Повідомили, скільки підприємці платитимуть за оренду на ринку Центральному

 За скільки в Луцьку можна орендувати однокімнатну квартиру в травні

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024