На Ратнівщині три мобільні групи контролюватимуть заготівлю лісових ягід

15 Червня 2018, 17:56
Фото ілюстративне 902 Джерело: www.google.com.ua
Фото ілюстративне

Про створення робочих груп йшлося на засіданні постійно діючої комісії з організації державного контролю за заготівлею другорядних лісових матеріалів, здійсненням побічних лісових користувань та використанням корисних властивостей лісів.

Нараду провів перший заступник голови районної державної адміністрації Євген Савлук. Про це повідомляє відділ внутрішньої та інформаційної політики Ратнівської райдержадміністрації.

Євген Петрович проінформував присутніх про організацію заготівлі другорядних лісових матеріалів, здійснення побічних лісових користувань та використання корисних властивостей лісів на території Ратнівського району у 2018 році, а також доповів про розподіл їх лімітів.

На розгляд комісії надійшло дев’ять клопотань фізичних осіб-підприємців для виділення лімітів на заготівлю ягід чорниці в сезоні 2018 року. Вісім, із поданих заяв, розглянули позитивно.

Вимоги податкового законодавства при здійсненні заготівлі ягід роз’яснив начальник Ратнівського відділення Ковельської об’єднаної державної податкової інспекції Іван Данилюк.

Наприкінці наради створили три мобільні робочі групи по контролю за заготівлею другорядних лісових матеріалів, здійсненням побічних лісових користувань та використанням корисних властивостей лісів на території Ратнівського району.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024