День поля провели в ТОВ «Фелікс - Агро» Ківерцівського району

15 Червня 2018, 13:30
3616

У середу, 13 червня, поточного року відбувся день поля в  ТОВ «Фелікс –Агро» Ківерцівського району спільно з партнерами - компаніями «ДСВ – Україна» та «Ерідон» на тему «Озимі культури від компанії «ДСВ». Оптимальні рішення від технологічних експертів компанії «Ерідон» на поточний сезон».

Про це пишуть на сайті Департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА.

В заході взяли участь фахівці департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, керівники сільськогосподарських підприємств, фермери, агрономи агроформувань Волинської, Рівненської та Львівської областей.

Керівник товариства Павло Давидюк на демонстраційному полі в селі Дідичі Ківерцівського району ознайомив учасників дня поля з технологією вирощування озимої пшениці.

Учасники заходу відвідали демонстраційне поле озимого ріпаку в села Личани Ківерцівського району. Менеджер «ДСВ-Україна» Іван Тимчишин детально розповів про гібриди озимого ріпвку, які реалізовує компанія. Представник компанії «Ерідон» Юрій Каній розповів учасникам заходу про елементи живлення при вирощуванні озимого ріпаку.

Менеджер компанії  «Ерідон» Микита Суворов розповів про комплекс високоякісних бельгійських гранульованих добрив: Росаферт, Розасоль, Розалік та про бельгійський вапняковий матеріал – Атрігран.





 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024