Заготівлю чорниць в районі контролюватиме комісія Шацької райдержадміністрації

17 Червня 2018, 16:15
Заготівлю чорниць в районі контролюватиме комісія Шацької райдержадміністрації 1012
Заготівлю чорниць в районі контролюватиме комісія Шацької райдержадміністрації

У Шацькій райдержадміністрації відбулося перше засідання районної постійно діючої комісії з координації дій державних органів, що здійснюють державний контроль за заготівлею другорядних лісових матеріалів, здійснення побічних лісових користувань та використанням корисних властивостей лісів.

Про це повідомляє відділ організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату Шацької райдержадміністрації.

Відкрив роботу засідання голова комісії Віктор Плейтух, перший заступник голови райдержадміністрації. З 13 членів районної комісії взяли участь 10 осіб.

На засіданні члени комісії розглянули питання організації державного контролю за заготівлею лісових ресурсів місцевого значення на території району, які будуть здійснюватися в 2018 році.

Віктор Плейтух порекомендував ДП «Шацьке УДЛГ», а також селищному і сільським головам, на території яких здійснюється заготівля другорядних лісових матеріалів, у сезон заготівлі щодекадно подавати районній комісії та територіальному органу фіскальної служби інформацію про перелік тимчасових лісокористувачів, яким видані лісові квитки, а саме щодо дозволеного обсягу використання другорядних лісових матеріалів та здійснення побічних лісових користувань.

Перший заступник голови райдержадміністрації акцентував увагу на здійсненні контролю за дотриманням вимог чинного законодавства, інформуванні фактів самовільної заготівлі, веденні журналу обліку виписаних лісових квитків та сплачених сум рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024