Компанія Modern-Eхро Grouр розробила комплексне рішення для новго львівського магазину мережі «Близенько»

18 Червня 2018, 18:03
4217

Мережа міні-маркетів «Близенько» розширює свою географію відкриттям чергового магазину у Львові. Це далеко не перший, успішно реалізований проект з Modern-Eхро Grouр, міжнародним холдингом, постачальником комплексних рішень для ритейлу.

Раніше холдинг розробляв для відомої мережі торгове обладнання та касові бокси. Сьогодні ж формат сonvenience stores набуває шаленої популярності:  зручні міні-маркети без черг, де можна не лише зробити експрес-покупки, але й випити запашної кави та купити свіжу випічку: те, чого потребує сучасний покупець, який цінує час. І тепер магазини такого формату потребують комплексних рішень. 


 

Тож для чергового об`єкту «Близенько» компанія Modern-Eхро Grouр успішно такі рішення розробила. Зокрема, новий магазин у Львові працівники холдингу обладнали  торговими стелажами, касовими боксами та холодильним обладнанням. Крім поставки та інсталяції цього устаткування, Modern-Eхро Grouр виконала комплекс робіт  з монтажу холодильних систем: від проектування системи й підбору необхідного обладнання та агрегата під задані параметри приміщення, — до пуско-налагоджувальних робіт.  При цьому компанія надала гарантійне обслуговування на все обладнання і його комплектуючі.




 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024