У Волинській області найкраще використовуються водорегулюючі споруди в Україні

19 Червня 2018, 11:07
1074

В департаменті агропромислового розвитку розпочав роботу круглий стіл з питань управління водними і земельними ресурсами та сталого розвитку меліорованих територій у Поліському регіоні.

Відбувся перший семінар з питань поєднання зусиль для розповсюдження та впровадження інновацій для сталого використання меліорованих територій Волинської області.


 

За результатами семінару прийняли Концепція Діалогу зацікавлених сторін з питань управління водними та земельними ресурсами і сталого розвитку меліорованих територій у Поліському регіоні (Поліський Діалог).

«Експерти інститут водних проблем та меліорації пропонують свою допомогу у організації та підтримці ведення такого Діалогу для розробки інтегрованих планів управління водними та земельними ресурсами на меліорованих територіях, пошуку джерел фінансування та організації механізмів спів - фінансування для реалізації даних планів у складі інвестиційних проектів. Зараз у процесі проведення реформ в Україні з’являються можливості для залучення міжнародних фінансових коштів для вирішення проблем територій та управління природним ресурсами у їх межах», – йдеться у документі.


 

В продовження роботи, домовлено про наступну зустріч на території Ратнівського і Шацького районів.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024