Польща допомагатиме розвивати молочну галузь на Волині та Рівненщині

26 Червня 2018, 14:20
Польща допомагатиме розвивати молочну галузь на Волині та Рівненщині 1324
Польща допомагатиме розвивати молочну галузь на Волині та Рівненщині

На Волині розпочинається новий етап впровадження україно-польських проектів, спрямованих на розвиток сільськогосподарського сектору.

Таку інформацію повідомила прес-служба Волинської обласної громадської організації «Фонд місцевого розвитку». 

«Фонд місцевого розвитку» та Фундація Європейська Академія Самоврядування розпочали реалізацію проекту «Сприяння впровадженню новітніх технологій переробки молока у Волинській та Рівненській областях шляхом ознайомлення з кращими польськими практиками».

Презентація проекту відбудеться 27 червня, о 14:00, у конференц-залі готелю «Україна» (вул. Словацького, 2).

Учасники прес-конференції: консул Республіки Польща в Луцьку Марек Запур, керівник проекту Яцута Ельвіра, голова Фундації Європейської Академії Самоврядування Анджей Страва.

Метою проекту є підвищення ефективності малих ферм, підприємств, кооперативів Волинської та Рівненської областей.

Учасники проекту ознайомляться з технологіями переробки молока (в т.ч. виробництво сиру), реалізація яких не вимагає великих інвестицій і які можуть бути застосовані малими підприємствами. Також учасники  дізнаються про основні урядові програмами, які підтримують цей вид бізнесу, отримають необхідну консультацію експертів з України та Польщі, матимуть змогу встановити ділові відносини з потенційними партнерами.

Проект отримав фінансову підтримку від Міністерства закордонних справ Республіки Польща в рамках програми «Польська допомога» в галузі розвитку. Підтримує ініціативу Генеральне Консульство РП у Луцьку.

На додаткові запитання нададуть відповідь координатори:

Ельвіра Яцута: тел. (Viber) +380950313280, Катерина Бодня тел. +380687401877

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024