Журналісти ТСН провели інспекцію на Шацьких озерах. ВІДЕО

11 Липня 2018, 16:30
1376

А поки розпал літа, в розпалі й інспекціяжурналістів ТСН українськими озерами. Журналіст телеканалу Андрій Орляк побував там в час не найкращий – дощі і холоди, але це навіть цікавіше, бо ми хотіли знати, що робити, коли небо захмариться. Отже, класика Шацьких озер, - йдеться у сюжеті телеканалу «1+1».

Понад 30 різних мальовничих плес, це Шацькі озера, входять до Шацького національного природного парку. Уже за в’їзд з вас тут візьмуть платню – 13 гривень за людину. Кажуть, гроші зокрема, вкладають в інфраструктуру. Ну, принаймні, дороги тут ще стерпні, ремонтують на наших очах.

Та стосовно самого відпочинку.

Вода чистенька, тепла і дуже приємна. Найглибше озеро України – Світязь – уже чекає на свого відпочивальника. Але виявляється, до курортного сезону навколишні бази відпочинку лише готуються, як і готується, схоже, сама погода.: холодрига, дощ і жодної людини навколо, - розповідає журналіст.

Правда, небо змилується, а відпочивальники все ж появляться. Компанію білорусів погода не лякає, ціни – також Кажуть, що на Шацький озерах – відпочинок найкращий, який тільки може бути.

Детальніше про те, як інспектували пансіонат «Шацькі озера» і що розповів журналісту її  директор Федір Заяць, та одну з ВІП-баз відпочинку - дивіться далі у сюжеті. 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024