Волинських роботодавців вчили, як збільшити прибутки

16 Липня 2018, 15:05
1698

У Волинському обласному центрі зайнятості відбулася бізнес-зустріч з роботодавцями.

Організатори заходу – Клуб ділових людей Україна та фахівці обласної служби – запросили керівників й представників малого та середнього бізнесу, аби обговорити проблеми продажу, поділитися досвідом та налагодити ділові контакти, й одночасно почерпнути ідеї для нових можливостей у підприємництві.

Директор Волинського обласного центру зайнятості  Роман Романюк на правах господаря привітав гостей та презентував сферу послуг, що будуть корисні підприємцям.

«Служба зайнятості відкрита до співпраці з підприємцями. Ми – маємо багато інструментів, які допоможуть провадити бізнес. Приміром, ми відшкодовуємо щомісячно витрати роботодавця на сплату єдиного соціального внеску за працевлаштування безробітних. Право на таку компенсацію мають роботодавці, які за направленнями служби зайнятості працевлаштовують безробітних на новостворені робочі місця. Нині служба зайнятості реформується у нову сервісну службу, аби стати  сучасною платформою, яка сприятиме налагодженню тісного контакту між роботодавцем та безробітним», – резюмував керівник.


 

Начальники профільних відділів обласного центру зайнятості Оксана Меріда, Наталія Балакіна, Раїса Мельник та Ольга Терещук ознайомили роботодавців із можливостям служби, які допоможуть розвивати їхню справу.

Зокрема, говорили про переваги започаткування власної справи за сприяння служби, можливості профнавчання безробітних на замовлення працедавця, організацію стажування й тимчасових робіт. Не оминули увагою й новітні сервіси служби – роботодавці можуть ознайомитися із базою відеорезюме безробітних на офіційній сторінці служби, відзняти свою відеовакансію та провести скайп-співбесіду із претендентом.


 

Тренер Клубу ділових людей України Микола Савуляк розглянув із підприємцями управлінські кейси, спільно намалювали портрет ідеального покупця, а також лектор презентував кращі приклади ведення бізнесу.

На завершення кожен підприємець задав питання, які виникали під час провадження бізнесу, й отримали вичерпні відповіді та поради.

Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024